Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Bent u als leverancier productaansprakelijk?
U verkoopt producten die u niet zelf vervaardigd heeft. Kan een klant u dan toch aansprakelijk stellen als hij bij het gebruik ervan schade oploopt? Of moet hij dan bij de producent zijn? En wanneer is er eigenlijk sprake van productaansprakelijkheid?
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Peterson Bedrijfsverzekeringen inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Peterson Bedrijfsverzekeringen heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Peterson Bedrijfsverzekeringen , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Peterson Bedrijfsverzekeringen vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0522 - 244444 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Meppel


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.