ZZP verzekeringen in de regio Zwolle en Meppel
ZZP Verzekeringen
Wat gebeurt er als u door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken? Wat te doen als klanten niet op tijd betalen of u liquiditeitsproblemen krijgt? Wat is er geregeld als u komt te overlijden? Of als u door een klant of leverancier ergens aansprakelijk voor wordt gesteld en een forse schadeclaim moet betalen? Veel ZZP’ers zijn zich niet bewust van de risico’s die ze lopen. Ze missen vaak het overzicht bij zaken als verzekeringen, pensioenen, ziektekosten en arbeidsongeschiktheid.

ZZP verzekeringen voor omgeving Zwolle en Meppel
Peterson Bedrijfsverzekeringen in Meppel helpt ZZP’ers in de wijde omgeving van Zwolle en Meppel met het samenstellen van een betaalbaar en persoonlijk pakket. Zaken als de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), ziektekosten, pensioen en nabestaandenverzekering worden dusdanig geregeld dat u er geen omkijken naar heeft. Wij vergelijken voor u de verschillende maatschappijen en daar komt diegene met de beste prijs/kwaliteitsverhouding uit. Ook uw huidige verzekeringen worden daar, indien van toepassing, in meegenomen.

Neem vrijblijvend contact op
Wilt u geen kostbare tijd besteden aan zaken waar u weinig verstand van heeft? Wilt u als ZZP’er geen onnodig risico lopen en zeker niet teveel betalen? En heeft u zaken als deskundigheid, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Bel of mail met Menno Peterson in Meppel voor informatie en / of een vrijblijvende afspraak!

N.B. het is een misverstand dat goede verzekeringen niet te betalen zijn. Laat u informeren en laat u verrassen.