Over ons

Wie is Peterson Bedrijfsverzekeringen

Peterson Bedrijfsverzekeringen in Meppel is opgericht door Menno Peterson. Hij is geboren in Zwolle waar hij de HEAO-ce heeft afgerond.

Na 14 jaar adviseur van de assurantie -en financieel adviseurs te zijn geweest, adviseert hij sinds 2008 persoonlijk en direct aan ondernemers. Eerder heeft hij gewerkt als accountmanager voor Nationale Nederlanden, AXA en Reaal. Bij zijn werkgevers heeft Peterson veelzijdige werkervaring en marktkennis opgedaan met bijbehorende diploma’s. Door deze uitgebreide praktijkervaring weet Peterson hoe de advisering aan u overzichtelijker, inzichtelijker en dus beter kan.

Persoonlijke betrokkenheid, deskundigheid, betrouwbaarheid en één aanspreekpunt zijn de sleutelwoorden voor zijn advisering.

Wat doet Peterson Bedrijfsverzekeringen ?

Wij hebben de overtuiging dat het advies aan ondernemers beter kan. De ondernemer mist vaak het overzicht bij zaken als verzekeringen, pensioenwet, WIA, ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, verzekerbare arbeidsvoorwaarden, etc, Meestal geeft de ondernemer dit dan ook uit handen. Dit gebeurt vaak ad hoc waardoor er diverse zaken onsamenhangend zijn geregeld. De financier of de bestaande contactpersoon zijn veelal de adviseurs. Dit hoeft niet per se onvoldoende te zijn. Het ontbreekt echter aan een structureel maatwerk advies vanuit uw behoefte met bewuste keuzes en inzicht in de risico’s, de verzekeringen en de premies die u hiervoor betaalt.

Peterson Bedrijfsverzekeringen werkt bewust met een beperkt aantal klanten. Wij kiezen voor een arbeidsintensieve begeleiding, maatwerkadvies en de persoonlijke betrokkenheid. Wij willen tevreden klanten, die ons aan nieuwe klanten aanbevelen. Wij overtuigen klanten door onze toegevoegde waarde. Het adviestraject begint met een goed gesprek. Wij willen alles weten over uw bedrijf, over u als persoon en over uw toekomstvisie. In dit gesprek leggen wij ook onze werkwijze uit. Dit eerste gesprek is vrijblijvend.

Als beide partijen na het eerste gesprek verder willen, dan zijn hier twee manieren voor.

  • Beloning op uur tarief: U betaalt onze uren volgens nauwkeurige specificatie. Een speciale vorm van het uur tarief is de Peterson ondernemersscan. Hier wordt op voorhand een vast bedrag afgesproken.
  • Beloning als onderdeel van uw te betalen verzekeringspremie: Dit is al jarenlang de methode waarop bestaande assurantieadviseurs en banken werken. U ziet geen aparte nota’s.

Tenslotte…. U kiest voor ons omdat de volgende zaken u aanspreken:

  • Eén aanspreekpunt
  • Deskundigheid, ervarenheid en betrokkenheid
  • Onafhankelijk
  • Inzichtelijke beloningstructuur met keuze

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Stel ons gerust uw vraag